BRUSSEL

VDE LEGAL is een advocatenkantoor dat haar cliënten een kwaliteitsvolle juridische dienstverlening aanbiedt door gespecialiseerde advocaten ter beschikking te stellen die blijk geven van een echte expertise.

VDE LEGAL heeft onder haar cliënteel KMO’s, grote bedrijven, multinationals, instellingen en rechtspersonen uit de openbare sector evenals particulieren. VDE LEGAL geeft absolute voorrang aan de kwaliteit van de relatie met haar cliënten.

Dankzij de beschikbaarheid en het dynamisme van de advocaten van VDE LEGAL, gekoppeld aan hun juridische competenties in talrijke economische domeinen, kunnen hun cliënten rekenen op de juridische oplossingen die het meest geschikt zijn voor hun behoeften, zowel inzake adviesverlening als geschillen, rekening houdende met de meest recente juridische actualiteit. De nadruk die wordt gelegd op het teamwork  garandeert eveneens een globale dienstverlening en een reële multidisciplinaire aanpak van de dossiers.

In overeenstemming met onze beroepsregel, wordt met de grootst mogelijke transparantie duidelijke informatie gegeven over de voorwaarden van de tussenkomst en de toegepaste erelonen.

VDE LEGAL beschikt over 5 kantoren in België, hetgeen haar toelaat om een nabije dienstverlening te garanderen aan al haar cliënten, ongeacht of zij gevestigd zijn in Brussel, Vlaanderen of Wallonië.

VDE LEGAL is een uiterst moderne advocatenassociatie die kwaliteitsvolle juridische diensten aanbiedt aan haar cliënten en dit zowel in België, Europa als wereldwijd dankzij de bevoorrechte werkrelatie met advocatenkantoren in meer dan 70 landen via de internationale netwerken International Lawyers Network, Consulegis en AEA.